Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Frýdek-Místek si vyšlápl na Karvinou, porazil ji o šest gólů

O víkendu potrápili Plzeň, tehdy to na body ještě nestačilo, ovšem nyní už se Frýdek-Místek postaral o překvapení. Karviná se mohla v neúplné tabulce, poznamenané řadou odkladů v kalendáři kvůli karanténě po koronavirové nákaze, posunout na první příčku. Jenže na palubovce Frýdku-Místku padl Baník 22:28.

Před dvěma dny frýdecký tým sehrál vyrovnanou partii s adeptem na titul Plzní, když prohrál po přestřelce 33:35. Nyní už body získal. "Kluci to odmakali. Ve druhém poločase jsem byl sám překvapený, jak super bráníme. V Plzni nám obrana nefungovala, dostali jsme hodně gólů, ale dnes to kluci úplně změnili," uvedl kouč Daniel Valo.

Jeho protějšek Michal Brůna byl zklamaný, zvlášť z řady technických chyb. "Před dvěma dny zahrajete skoro skvělý výkon (proti Lovosicím), a pak s ne tak úplně super soupeřem totálně propadnete. Věřím, že zvládneme zápas s Brnem a znovu se nastartujeme," uvedl Brůna.

V dohrávce 4. kola vybojoval Jičín nejtěsnější výhru v Novém Veselí 25:24 a polepšil si na třetí příčku.

Je nám líto, video expirovalo.
Frýdek-Místek díky zlepšené defenzivě obral Karvinou

Extraliga házenkářů:

4. kolo:

Nové Veselí - Jičín 24:25 (14:10)

Nejvíce branek: Ptáčník 6, Kocich 4/1, Dodica, Bassomben a Melichar po 3 - Thorovský 6, Kastner 5/1, Šulc, Dolejší a Miľko po 4.

6. kolo:

Frýdek-Místek - Karviná 28:22 (15:12)

Nejvíce branek: Sklenák 7, Chudoba, Bureš a Gřešek po 4 - Skalický a Nedoma po 4, Patzel 4/1.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články