Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Černí andělé udrželi sponzory, ale titul nemají, přesto mostecká házená doufá v Ligu mistryň

Mostecké házenkářky sice přišly o možnost bojovat o další titul, protože soutěž zůstala nedohraná, ale jako nejvýše postavený tým tabulky v době, kdy byla ukončena, mohou doufat, že si opět zahrají Ligu mistryň.

O tom, že se liga házenkářek nedohraje, se rozhodlo u zeleného stolu, kde Černé anděly přehlasovaly tři týmy, které chtěly soutěž ukončit. V Mostě tak mají čas na přípravu hráček na Ligu mistryň. Mezi šestnácti nejlepšími týmy Evropy byly loni poprvé.

"To je smysl našeho působení hrát evropské poháry. Odešly tři hráčky, za ně budou přicházet tři náhrady.Ten tým bude doplněný, ale bude silnější o zkušenosti," říká Rudolf Jung, manažer DHK Baník Most.

Je nám líto, video expirovalo.
Most doplňuje kádr na Ligu mistrů, sponzory udržel

V klubu už vědí, že jejich největší partneři zůstávají a i jejich podpora zůstane stejná, což je pro další fungování klubu důležité. Potrdila to i Pavla Chotěborská, předsedkyně mosteckého klubu. "Krize, která postihla celou republiku, neměla, co se týče příspěvků, na náš klub vliv," potvrdila setrvání hlavních sponzorů.

Přihlášku do Ligy mistryň musí Černí andělé odeslat do týdne, výběr záleží na koeficientu. Odpověď od EHF dostanou do konce června.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články