Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Arménie

Boj do poslední vteřiny. Karviná nadále drží neporazitelnost

Drama až do samotného konce. Házenkáři Karviné vybojovali vítězství ve třetím kole proti Zubří až v poslední vteřině utkání. Slezané na domácí palubovce zvítězili 29:28 a nadále drží neporazitelnost. 

Je nám líto, video expirovalo.
Dramatický závěr utkání Karviné se Zubřím

Baník výborně začal a vypracoval si vedení 8:2. Hostům se však povedlo do konce poločasu snížit na rozdíl jedné branky a hned po přestávce vyrovnat na 13:13. Další průběh zápasu byl vyrovnanější, Karviná vedla maximálně o tři góly. V napínavém závěru se povedlo Zubří dvakrát vyrovnat.

Pár sekund před koncem Lukáš Mořkovský ze sedmimetrového hodu překonal veterána Martina Galiu a upravil na 28:28, ale z bleskurychlé akce následně Ptáčník nakonec zařídil favoritovi těsné vítězství.

"Už nic jiného nezbývalo, tak jsem to tam hodil a padlo to," řekl Ptáčník České televizi. "Měli jsme to od začátku dobře takticky zvládnuté. Dostali jsme se do vedení, ale pak jsme začali dělat zbytečné chyby. Zubří se chytilo a pak už to byl prostě boj. Jsem rád, že jsme to zlomili na naši stranu," uvedl hrdina zápasu, který přišel do Karviné před sezonou z Nového Veselí.

Zápas mistra s bronzovým medailistou minulého ročníku proti sobě svedl někdejší dlouholetou brankářskou oporu české reprezentace Martina Galiu a jeho devatenáctiletého syna Kristiána, který je hráčem Zubří.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články