Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Branky, body, vteřiny

Opatrný získal v parkurové Grand Prix ve Velké Chuchli hodnotné druhé místo

Vydařený výsledek zaznamenal ve Velké Chuchli na soutěži zařazené do Světového poháru Aleš Opatrný s hřebcem Kapsones W. Na závěr parkurových závodů CSIO3*-W CET Prague Cup dokončil jako druhý. Zaostal pouze za vítězným Nizozemcem Rubenem Rompem s valachem Esi Toulouse.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Opatrný skončil druhý na Grand Prix ve Velké Chuchli

"Ruben Romp měl opravdu rychlého koně. Mně vyšlo vše perfektně, podařilo se mi dobře zatáčet a Kapsones skákal mnohem lépe než v základní části soutěže. Možná z dvojky na trojku šlo jet trochu rychleji, ale jinak nám vše klaplo, jak mělo," uvedl.

 "Konečně se mi tady podařilo jet Velkou cenu čistě. Předešlé čtyři ročníky jsem měl vždy jednu chybu, tak jsem tu smůlu prolomil," dodal spokojeně.

Grand Prix Czech Equestrian Teamu se zúčastnilo 60 jezdců a jezdkyň. Řada z nich měla potíže s obtížným parkurem a přísným časovým limitem.

Soutěž nedokončili i Kamil Papoušek s Vivanem Blue, Sára Vingrálková s klisnou Naila V'T Merelsnest, Anna Kellnerová na valachovi Hurricane D.D. či Miloslav Příhoda, který se neudržel v sedle valacha Ibizy D.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články