Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Woods získal 75. titul, od rekordu ho dělí ještě sedm výher

San Diego - Golfista Tiger Woods dotáhl bez problémů velký náskok k vítězství na turnaji PGA Tour v San Diegu a získal 75. titul v kariéře. Od zesnulého rekordmana Sama Sneada ho dělí ještě sedm vyhraných turnajů. Snead je v historickém pořadí šampionů PGA Tour jako jediný lepší než Woods.

Je nám líto, video expirovalo.
PGA Tour 2013

"Celý týden jsem trefoval míčky krásně. A to z různých pozic, přesně tak, jak jsem zvyklý," pochvaloval si sedmatřicetiletý Woods, někdejší dlouholetá světová jednička a současná dvojka, která turnaj Farmers Insurance Open v Pacifiku ovládla už posedmé.

Navíc právě na hřišti v Torrey Pines vyhrál Woods poslední ze svých 14 majorů, a to US Open v roce 2008. V konečném součtu po čtyřech kolech, která se protáhla od soboty kvůli mlze, porazil o čtyři údery krajany Brandta Snedekera a Joshe Teatera. Ti se podělili o druhou příčku.

Woods měl průběžně dostatečný náskok. Během pondělní dohrávky ho zvýšil až na osm ran, ale kvůli průtahům nakonec vyhrál o polovinu. "Devět jamek trvalo přes tři hodiny. Trochu mi docházela trpělivost, proto jsem na konci udělal pár chyb," vysvětlil.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články