Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
České ragby

Woods v Atlantě pokazil druhé kolo, do čela se dostal Furyk

Atlanta - Americký golfista Tiger Woods pokazil druhé kolo finále play-off FedExCupu a v pořadí Tour Championship v Atlantě klesl z prvního na dělené dvanácté místo. Do čela se po skvělých 64 ranách a celkovém skóre sedmi ran pod par hřiště v East Lake vyšvihl jeho krajan Jim Furyk.

Rory McIlroy
zdroj: Gettyimages

První hráč světa Rory McIlroy ze Severního Irska zahrál 68, na sedmém místě ztrácí na Furyka čtyři údery. Celkově by mu to stačilo na premiérový triumf ve FedExCupu a zisk bonusu ve výši deseti milionů dolarů. Woods ve druhém kole chyboval, často byl po první ráně v problémech. Jednou hrál těžkou ránu zpoza stromu a míč se odrazil od střechy stanu ke greenu. Číslo třiasedmdesát je Woodsovo třetí nejhorší kolo v kariéře v Atlantě.

"Nebylo to dobré, ale pořád mám o víkendu šanci," neztrácel Woods naději. Dvaačtyřicetiletý Furyk měl skvělých prvních deset jamek, na nichž zahrál sedmkrát birdie. Závěr sice lehce pokazil, ale šest ran pod par byl nejlepší výsledek dne a znamená průběžné vedení. "Hrál jsem, myslím, docela solidně a mám skvělou náladu," smál se Furyk, který na PGA nevyhrál turnaj už dva roky.

McIlroy předvedl na pětiparové patnáctce eagle, zahrál jamku dvě rány pod par, a přidal jedno birdie a jedno bogey. Dohromady je tři rány pod par a pořád vede průběžné pořadí FedExCupu. "Musím myslet na turnaj, na nic jiného. Koncentruji se na hru do poslední jamky, do poslední minuty a snad to vyjde," řekl. Na druhém místě je Angličan Justin Rose o ránu zpět za Furykem. O třetí pozici se dělí vítěz Masters Bubba Watson s dalším Američanem Bo Van Peltem.

Je nám líto, video expirovalo.
PGA Tour 2012
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články