Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Woods se vrací po čtvrté operaci zad: Když se probudím, nic mě nebolí

Další restart kariéry bývalého golfového vládce je blízko. Tiger Woods má za sebou čtvrtou operaci zad během posledních tří let  tu poslední prodělal v dubnu  a příští týden poprvé předvede, v jaké je formě, na turnaji Hero World Challenge na Bahamách, jehož je spolupořadatelem.

Bývalá světová jednička Jason Day se s Woodsem setkal a ten mu řekl, že se po třech letech konečně cítí dobře. "Říkal, že je skvělé, když se probudí a necítí bolest," popsal pro marca.com obsah rozhovoru Day. "Vím o čem mluví, sám mám někdy problém vůbec vstát z postele. Trvá mi to deset minut," dodal.

Dlouholetá golfová jednička má v posledních letech zdravotní i další problémy. Nejdříve to byla havárie v autě a následné provalení jeho mnohonásobné nevěry, což skončilo rozvodem se švédskou modelkou Elin Nordegrenovou. Naposledy řízení pod vlivem návykových látek, za což dostal roční podmíněný trest a dvacet hodin veřejně prospěšných prací. Krom toho musí navštěvovat přednášky o řízení pod vlivem návykových látek a docházet na testy, jestli nebere drogy.

Hráč, který téměř nepřetržitě vládl světovému žebříčku od roku 1997 do roku 2010, a vítěz čtrnácti turnajů prestižní série major, se vracel ke golfu na Bahamách už loni a skončil patnáctý.

Day si myslí, že tenhle turnaj pro osmnáct špičkových hráčů, je pro jeho návrat nejlepší volbou. "Není tam žádný tlak, nemusíte projít cutem (kvalifikovat se do hlavní části turnaje)... a je vidět, že Tiger tu hraje rád. Říká, že je připravený, takže to vypadá, že nás čeká těžký soupeř," dodal.

Zdroj
marca.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články