Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Woods se v Dublinu trápí a cutem prošel jako poslední. Palmer dohnal na čele Finaua

Místo útoku na 83. triumf na PGA Tour se na poslední chvíli udržel ve hře v americkém Dublinu. Tiger Woods prošel na tamním turnaji cutem z posledního místa a na lídry ztrácí propastných dvanáct ran. Ve vedení je americká dvojice Tony Finau a Ryan Palmer se skóre -9, o ránu zpět následuje Španěl Jon Rahm, který má šanci stát se po turnaji poprvé v kariéře světovou jedničkou.

Tiger Woods
zdroj: ČTK/AP autor: Darron Cummings

Woods, pětinásobný vítěz turnaje pořádaného legendárním Jackem Nicklausem, neměl dobrý den. Zaznamenal během něj double bogey a na dalších pěti jamkách nesplnil normu o ránu. Ve hře se udržel třemi birdie, z toho dvě zaznamenal na posledních třech jamkách. Kolo zakončil s výsledkem +4 a propadl se z děleného 18. místa na 64., které jako poslední zajišťovalo pokračování v turnaji.

Woods si postěžoval, že už při rozcvičení pociťoval ztuhlá záda, s kterými podstoupil v minulosti řadu operací. "Nemohl jsem se pohybovat tak, jak bych rád. Byl to celkem boj," konstatoval Woods, který startuje na PGA Tour poprvé od února. "Na začátku jsem na dvou jamkách potřeboval tři paty, a místo abych se dostal do pohody, tak jsem se s tím po zbytek dne pral," dodal.

The Memorial Tournament je šestá soutěž v pořadí po koronavirové pauze. Startuje na něm devět golfistů z první světové desítky a hraje se bez diváků.

Je nám líto, video expirovalo.
Woods: Už se snažím jen držet. Ztrácím sílu i rychlost
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články