Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Zbrojovka Brno - AC Sparta Praha B

Woods se prý léčí ze sexuální závislosti

Los Angeles - Světová golfová jednička Tiger Woods, která se nyní snaží urovnat manželství otřesené údajnými četnými nevěrami, se prý léčí ze sexuální závislosti. Televize WJTV s odvoláním na nemocniční personál uvedla, že byl Woods hospitalizován na terapeutické klinice Pine Grove v Hattiesburgu. Jde o jedno z předních center specializujících se na léčbu sexuálních závislostí.

Čtyřiatřicetiletý Woods se už několik týdnů skrývá před veřejností. Důvodem je sexuální aféra, kterou odstartovala jeho podivná listopadová noční nehoda. V dalších týdnech pak na golfistu praskly četné nevěry, kvůli kterým hrozí rozpad jeho manželství. 

Vítěz 14 turnajů kategorie major Woods v prosinci oznámil, že až do odvolání nebude hrát golfové turnaje, aby se pokusil urovnat své manželství. S manželkou Elin má dvě děti. 

Kvůli sexuálnímu skandálu opustili nejlépe vydělávajícího sportovce světa i někteří sponzoři. Například americká automobilka General Motors oznámila, že mu už nebude zdarma půjčovat své modely. Od světové golfové jedničky se odvrátily i společnosti AT&T a Accenture, firmy Gillette a Tag Heuer pak oznámily, že omezí Woodsovo účinkování v reklamě. 

Woods se nyní snaží vylepšit svůj pošramocený obraz. Rozhodl se třeba pomoci lidem postiženým ničivým zemětřesením na Haiti a daroval nadaci založené pro pomoc této zemi tři miliony dolarů (asi 54 milionů korun).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články