Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
WA Race Walking Tour Gold - Poděbrady

Woods se po skandálu vrací ke golfu

New York - Nejlepší světový golfista Tiger Woods ohlásil návrat k soutěžím. Objeví se již při dubnovém Masters, které se odehraje na hřišti v Augustě. Woods přerušil kariéru v prosinci kvůli skandálu s mnohonásobnou nevěrou. O jeho návratu se spekulovalo už několik dní, neboť čtyřiatřicetiletá světová jednička začala s tréninkem. "Masters je turnaj, na kterém jsem vyhrál svůj první titul kategorie major. K tomuto turnaji mám velký respekt. Po nezbytné golfové přestávce se cítím připravený zahájit sezonu právě v Augustě," oznámil Woods.

Jeho posledním turnajem bylo Australian Masters v polovině listopadu. O dva týdny později pak jeho autonehoda, ke které došlo za podivných okolností nedaleko jeho domu, odstartovala skandál. Brzy vyšlo najevo, že byl své manželce Elin nevěrný s několika ženami. K mravnímu pochybení se Woods přiznal a brzy jej začali opouštět i někteří reklamní partneři. 

Vítěz celkem 14 turnajů kategorie major se rozhodl přerušit kariéru, aby zachránil rodinné vztahy, nastoupil i ústavní léčbu ze závislosti na sexu. "V terapii budu pokračovat. Přestože se vracím k soutěžím, mám ještě v osobním životě hodně práce před sebou," naznačil, že si švédskou manželku ještě úplně neudobřil.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články