Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Woods se po 1. kole dělí v Atlantě o vedení, McIlroy ztrácí

Atlanta (USA) - Americký golfista Tiger Woods se dělí po prvním kole s Angličanem Justinem Rosem o vedení v Tour Championship, finále play-off FedExCupu. V Atlantě zahráli oba na úvod 66 ran, čtyři pod par hřiště East Lake Golf Club. První hráč světa Rory McIlroy na vedoucí duo ztrácí tři rány. Woods i Rose měli shodně šest birdie, z toho po jednom díky chip-inu, ráně trefené do jamky po přihrávce zpoza greenu, a dvě bogey. Woods mohl mít ještě o ránu méně, ale pat na poslední osmnácté jamce do birdie jen olízl jamku.

Tiger Woods
zdroj: AP autor: Chris Carlson

"Hrál jsem dobře, dal jsem hodně dobrých ran i patů, něco i pokazil, ale dostal jsem se z toho a přinesl dobré číslo," řekl druhý hráč světa Woods, který může FedExCup ovládnout potřetí v kariéře, pokud v Atlantě jako už dvakrát předtím vyhraje.

Woods šel prvním kolem turnaje v poslední dvojici společně s McIlroyem, vítězem dvou posledních akcí před finále a vedoucím mužem pořadí FedExCupu. Oba si hru za dohledu stovek diváků užívali, často spolu vtipkovali a dobře se bavili.

Je nám líto, video expirovalo.
PGA Tour 2012

Víte, že...

Finále FedExCupu hraje třicet nejlepších golfistů sezony PGA Tour a vítěz dostane vedle odměny v turnaji i bonus v hodnotě deseti milionů dolarů.

"Přesně tohle je myšlenka play-off, aby spolu ti nejlepší hráli co nejvíce," řekl Woods. "Bylo to skvělé, mělo to výbornou atmosféru, jen by se mi líbilo, kdybych zahrál lépe, ale myslím, že jsem v dobré pozici do dalších kol," řekl McIlroy.

První hráč světového žebříčku ze Severního Irska měl hlavně problém se zasahováním fairwayí, trefil jen sedm ze čtrnácti. "A to je potom problém. Z vysoké trávy se následně míč hodně obtížně kontroluje," řekl McIlroy, letošní vítěz PGA Championship.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články