Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Woods promluví o své budoucnosti

Ponte Vedra Beach (USA) - Milovníci a fanoušci golfu se odpoledne dozví, jestli na greenu ještě někdy uvidí nejlepšího hráče světa Tigera Woodse. Vítěz 14 turnajů kategorie Major se na veřejnosti neobjevil od loňského prosince, kdy propukl jeho skandál s mnohonásobnou nevěrou. Podle Woodsova manažera se sportovec chystá veřejně omluvit za své chování. Někteří sportovní odborníci ale v jeho vystoupení vidí pouze marketingový tah.

Tiger Woods

"Musel jsem se ujistit, že hraju zase tak dobře, abych mohl znovu soutěžit."

Golfový šampion nehraje od prosince. Tehdy Woods oznámil, že se až do odvolání nebude účastnit golfových turnajů, aby se pokusil zachránit manželství. Se Švédkou Elin má dvě děti, ale na veřejnost pronikly zprávy o jeho nevěře. V uplynulých týdnech se čtyřiatřicetiletý golfista údajně léčil ze závislosti na sexu. Podle některých spekulací by se mohl na prvním turnaji objevit na jaře.

Někteří obchodníci ale tvrdí, že veřejným vystoupením se Woods pouze snaží vylepšit svůj obraz na veřejnosti, protože kvůli skandálu s nevěrou přišel o sponzory a tím pádem o peníze. "Podnikání Tigera Woodse je v potížích. V reklamách působil jako vzor ctnosti, talentu a inteligence. A ten obraz je teď pryč," uvedl profesor Boland z newyorské univerzity.

Přesto se na Woodsův návrat do soutěží těší nejen diváci, ale také sponzoři turnajů. Od jeho odchodu do ústraní totiž zájem o golf mezi veřejností celosvětově klesl.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články