Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Woods je zpět na PGA Tour. V Kalifornii zahrál dvě rány pod par

Tiger Woods zažil poměrně úspěšný návrat na PGA Tour, na níž hrál mimo turnaje kategorie major naposledy v říjnu roku 2020. Bývalá světová jednička zahrála v prvním kole turnaje Genesis Invitational v kalifornském Pacific Palisades dvě rány pod par a dělí se o 27. pozici

Je nám líto, video expirovalo.
Woods při návratu zahrál dvě rány pod par

"Snažil jsem se celý den uklidňovat a zjistit, co tady sakra dělám, protože jsem už tak dlouho nehrál," uvedl Woods. Vítěz patnácti turnajů kategorie major má omezený program od automobilové nehody z roku 2021, při níž málem přišel o nohu, a loni absolvoval jen Masters, PGA Championship a naposledy v červenci British Open.

Woods šel ve trojici s dalšími bývalými světovými jedničkami Rorym McIlroyem a Justinem Thomasem. Na desáté jamce skončil v bunkeru, což vedlo k jednomu ze tří bogey, kolo ale zakončil třemi birdie za sebou. Potěšil tak množství fanoušků v Riviera Country Clubu, kteří ho hlasitě povzbuzovali a snažili se ulovit co nejvíce jeho záběrů na mobilní telefony.

"Asi jsem si měl fanoušků všímat víc, ale honilo se mi toho hlavou strašně moc. Snažil jsem se posílat míček tam, kam jsem měl, a mít z toho ten správný pocit, protože jsem to už nějakou dobu nedělal," uvedl Woods, jehož nadace je organizátorem turnaje.

Úvodní kolo se nedohrálo kvůli tmě, kompletní porci 18 jamek nezvládlo devět golfistů. V čele jsou se skóre -7 Američané Max Homa a Keith Mitchell.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články