Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Woods je před Masters plný optimismu: Jsem chodící zázrak, jedu tam vyhrát

Po zdravotních peripetiích a nevýrazných výkonech se bývalá světová jednička Tiger Woods opět vrací na výsluní a před blížícím se Masters je plný optimismu. Po čtyřech operacích zad se dvaačtyřicetiletý Američan označuje za chodící zázrak a na slavném turnaji chce útočit na vítězství. Přímé přenosy z Masters sledujte od čtvrtka na ČT sport nebo webu ctsport.cz.

Tiger Woods
zdroj: ČTK/PA/ autor: Danny Lawson

Woods, vítěz čtrnácti turnajů kategorie major, bude startovat v Augustě poprvé od roku 2015. V dalších letech se už na Masters kvůli zdravotním potížím nedostal, i kvůli tomu, že se během tří let podrobil čtyřem operacím problémových zad.

Poslední zákrok - fúzi páteře - absolvoval Woods loni v dubnu a bál se, že už nikdy nebude hrát golf. Avšak nejenže se zotavil a vrátil na PGA Tour, ale předvádí nejlepší výkony za poslední léta.

"Začíná se to všechno skládat dohromady. Dostal jsem druhou šanci v životě, jsem chodící zázrak," tvrdí Woods, jenž na minulých třech turnajích obsadil dvanácté, druhé a páté místo.

Je nám líto, video expirovalo.
Woods vyráží na Masters plný ambicí. Patří k hlavním favoritům na zelené sako

Díky tomu se slavný Američan zařadil do širšího okruhu favoritů pro Masters, které v minulosti čtyřikrát vyhrál, naposledy v roce 2005. "Jedu tam zvítězit. Lepším se každým týdnem," uvedl Woods. Turnaje v Georgii, jenž začíná ve čtvrtek 5. dubna, už se nemůže dočkat.

"Je to nejlépe zorganizovaný turnaj na světě. Hřiště, fanoušci, celá ta atmosféra. Pro golfistu je to nebe," dodala bývalá světová jednička.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články