Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Woods: Bulvární spekulace kolem havárie jsou pomluvy

Miami – Vyšetřování autonehody světoznámé golfové hvězdy Tigera Woodse ani čtvrtý den nepřineslo žádné jasnější výsledky. Důvodem je zejména fakt, že Woods i jeho manželka Elin se prozatím z nejrůznějších důvodů odmítli podrobit policejnímu výslechu. V souvislosti s páteční událostí se totiž v médiích objevily náznaky rodinných problémů. Nejlepší světový golfista vydal prohlášení na internetových stránkách, kde veškeré spekulace odsoudil jako nepravdivé a zákeřné pomluvy. Woods rovněž oznámil, že se nezúčastní turnaje, který sám již několik let pořádá.

Woods již potřetí odložil výslech u státní policie a odmítl tak vysvětlit okolnosti, které k nehodě vedly. Podle policejní mluvčí nicméně Woods není povinen při vyšetřování dopravní nehody vypovídat, musí pouze poskytnout svůj řidičský průkaz, pojištění a technický průkaz. Spekulace o manželské hádce a tajné milence, které proběhly médii, Woods zcela odmítá a bere veškerou vinu na sebe. "Jediný, kdo nese zodpovědnost, jsem já. Má žena Elin se zachovala statečně, když zjistila, že jsem zraněný. Ona byla první, kdo mi přispěchal na pomoc," napsal na svůj web.

Woods v pátek před třetí hodinou ráno narazil na cestě ke svému domu autem do hydrantu. Přivolaná pohotovost ho našla ležet na silnici, kde ho ošetřovala manželka. Podle policie prý rozbila golfovou holí zadní okno, aby se dostala do zamčeného auta.

Je nám líto, video expirovalo.
Vyšetřování Woodsovy havárie pokračuje

Lékaři nakonec Woodse záhy propustili z nemocnice s ošetřenými ranami v obličeji. Zranění nebyla tak vážná, aby golfistu ohrozila na životě. V úterý má Woods promluvit na tiskové konferenci k blížícímu se turnaji v Kalifornii, který zaštiťuje. Zatím ale není jasné, jestli se ho vůbec zúčastní - alespoň jako divák.

Woods po nehodě odřekl účast na turnaji, který pořádá

Tiger Woods se rozhodl nestartovat tento týden na turnaji v kalifornském Thousand Oaks, který posledních devět let sám pořádá. Oficiálním důvodem jsou lehká zranění, které utrpěl při páteční autonehodě. Na golfové hřiště se nejlepší hráč světa prý vrátí až v příštím roce. "Velmi mě mrzí, že se nemohu turnaje zúčastnit," prohlásil třiatřicetiletý Woods na svém oficiálním webu. "Jsem si jistý, že to bude výjimečná akce. Je mi moc líto, že na ní nemůžu být kvůli zraněním z mé nedávné nehody," dodal k turnaji s dotací 5,75 milionu dolarů, který začne ve čtvrtek. 

0Agentura AP o víkendu připomněla, že k nehodě došlo dva dny poté, co National Enquirer zveřejnil článek o tom, že nejslavnější golfista své generace má nemanželský vztah s jinou ženou. S Newyorčankou Rachel Uchitelovou byl prý viděn před časem v Melbourne, kde vyhrál Australian Masters. Uchitelová aféru s Woodsem popřela. Pokud by Woodsova žena Elin potvrdila domácí rvačku kvůli nevěře, o níž v posledních dnech spekulovala bulvární média, mohla by ohrozit reklamní kontrakty, které mu vydělaly už víc než fenomenální údery holí.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články