Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

V Detroitu kraloval DeChambeau, pro titul si došel s rekordním skóre

Na posledních třech jamkách zahrál birdie a mohl slavit. Americký golfista Bryson DeChambeau díky skvělému konci ovládl turnaj okruhu PGA v Detroitu. V nedělním závěrečném kole měl desátý hráč světového žebříčku skóre -7 a celkově prošel turnajem s 23 ranami pod par, což se mu ještě nikdy v kariéře nepodařilo. O tři údery za ním skončil na druhém místě jednadvacetiletý krajan Matthew Wolff, jenž naopak po třetím kole o tři rány vedl.

Je nám líto, video expirovalo.
Golfistům v Detroitu kraloval s rekordním skóre DeChambeau

DeChambeau skončil na šesti předchozích turnajích v nejlepší desítce a formu naplno prodal v závěru detroitského Rocket Mortgage Classic. Na PGA Tour si připsal šesté prvenství, naposledy triumfoval v listopadu 2018.

"Změnil jsem styl a dokázal jsem zvítězit. Je to prostě v hlavě, když si věříte, můžete dosáhnout čehokoli. Jen je za tím schovaná taky spousta dřiny," prohlásil šestadvacetiletý vítěz, který koronavirovou pauzu využil především k rozvoji síly.

Wolff na druhý titul nedosáhl. Do vedení ho vynesla dvě velmi povedená kola, v pátek i v sobotu zahrál osm ran pod par, jenže na deseti úvodních nedělních jamkách zahrál pětkrát bogey a ztrátu už nesmazal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články