Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Třináctiletý Klein drží v Berouně krok s nejlepšími, v polovině Czech Open se dělí o 8. místo

Třináctiletý golfista Louis Klein se v polovině Czech Open v Berouně dělí o osmou pozici. Po dvou kolech má skóre čtyři rány pod par a ztrácí jen čtyři údery na první příčku. V čele jsou David Tomi a Maďar Bence Bertényi.

Louis Klein na Czech Open
zdroj: twitter.com/Golf Channel CZ/SK

Klein, který se příští týden představí na turnaji elitního evropského okruhu Czech Masters na hřišti Albatross ve Vysokém Újezdu, se oproti prvnímu kolu zlepšil o šest ran. "Včera jsem ztratil hodně puttů, proto jsem vyměnil nový putter za starý a bylo to lepší. I tak jsem nějaké kratší putty nedal, ale proměnil i pár dlouhých," hodnotil český talent.

Tomi se blýskl ve druhém kole výkonem 62 ran a zaostal jen o dva údery za rekordem berounského hřiště, který drží Aleš Kořínek. Ten překvapivě neprošel cutem. Tomi v pátek zahrál osm birdie a na závěrečné osmnáctce eagle.

"Neudělal jsem žádnou chybu, jen jsem skóroval. Všechno to vypadalo hrozně jednoduše. Přitom rozdíl v mé hře proti prvnímu kolu nebyli nijak velký. Jen jsem nedělal chyby," řekl Tomi. Oproti čtvrtku se zlepšil o 10 ran.

Na třetím místě figuruje další domácí amatér Timotej Formánek se skóre -9.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články