Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Světová jednička a vítěz Masters Scheffler v generálce na major senzačně neprošel cutem

Lídr světového žebříčku a vítěz dubnového Masters Scottie Scheffler senzačně neprošel cutem na turnaji PGA Tour Scottish Open, který je generálkou na další major British Open. Po dvou kolech měl pět ran nad par, k postupu potřeboval o dvě méně. Turnaj v polovině vede jiný americký golfista Cameron Tringale se skóre -7.

zdroj: REUTERS

Tringale se pohybuje na okruhu PGA třináctým rokem, ale zatím nezískal jediný titul. V polovině turnaje v The Renaissance Clubu v North Berwicku vede o tři rány před dvojicí krajanů Gary Woodland, Doug Ghim.

Generálky na British Open se účastnilo i 14 nejlepších golfistů z žebříčku, ale polovina už skončila. Cutem neprošli ani například světová čtyřka Collin Morikawa, jenž bude v příštím týdnu na hřišti v St. Andrews obhajovat trofej, nebo osmička Nor Viktor Hovland.

Naopak o čtvrté místo se dělí Angličan Jordan Smith, jenž v pátečním kole zahrál hole-in-one. Eso se mu povedlo na tříparové sedmnáctce, za což on i jeho caddie dostali od sponzora automobilky Genesis luxusní SUV vůz GV70.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články