Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Světová golfová jednička McIlroy se trápí i v Miami

Miami - Světová golfová jednička Rory McIlroy prožívá trápení i na dalším turnaji. Suverén uplynulé sezony ze Severního Irska ztratil v prvním kole WGC-Cadillac Championship v Miami na nejlepší hráče sedm úderů a dělí se až o 50. místo. V čele je spolu se čtyřmi soupeři bývalý dlouholetý lídr Američan Tiger Woods. 

Rory McIlroy
zdroj: Gettyimages

McIlroy na úvod letošního roku neprošel v Abú Zabí cutem, pak na jamkovém šampionátu vypadl v prvním kole a na dalším turnaji v Palm Beach Gardens šokoval odstoupením během rozehraného druhého kola. Ani v Miami se ještě nesžil s novými holemi a zahrál jednu ránu nad par. "Byl to trochu boj, abych byl upřímný," přiznal třiadvacetiletý McIlroy. "Něco se mi podařilo, něco ne, musím zůstat trpělivý. Mám ještě tři kola, abych s tím výsledkem něco udělal," dodal.

O víkendu si McIlroy zahraje určitě, neboť tento turnaj nemá cut. Světová dvojka Woods, jenž byl s McIloryem ve flightu a doplňoval je třetí hráč žebříčku Angličan Luke Donald, zahrál na úvod -6. Stejné skóre si zapsali jeho krajan Bubba Watson, Švéd Fredrik Jacobson, Španěl Sergio García a Graeme McDowell ze Severního Irska.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články