Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Štěpánek se snaží zlepšovat v golfu: Baví mě to, ale cesta je to daleká

Sérii golfových turnajů určenou pro profesionální učitele této hry završil turnaj v Praze na Černém Mostě. Devátý ročník série, jejímž patronem je bývalý špičkový tenista Radek Štěpánek a která má celkem šest turnajů, se stal Petr Nič.

Radek Štěpánek v dokumentu Štěpec
zdroj: ČT

Štěpánek s golfem začal hned po ukončení tenisové kariéry. "Mě baví to, že mi to nahrazuje trošičku tenis," vysvětluje daviscupový reprezentant. "Byl jsem odmalička zvyklý každý den chodit na tenisové kurty se zlepšovat a to jsem našel teď v golfu, tady se každý den můžu zlepšovat," vysvětluje.

Hned však dodává, že se rozhodně za špičkového golfistu nepovažuje. "K tomu, abych to uměl doopravdy, je cesta daleká a mě baví proces zlepšování."

Je nám líto, video expirovalo.
Sérii turnajů golfových trenérů vyhrál Nič

Bývalý tenista má nový sport rád, ale své schopnosti rozhodně nepřeceňuje. "Když někdo vidí moji hru, tak je to spíš slepý patron…, ne, já jsem si všechny turnaje moc užil a jsem rád za tu možnost, že jsem si mohl zahrát."

A spokojený s touhle sérií je samozřejmě i celkový vítěz Czech Pro-Am Teaching Tour. "Je to fajn, že je něco i pro učící profesionály," řekl Nič.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články