Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Spilkové se znovu vydařil turnaj Epson Tour. Potřetí je v nejlepší desítce

Klára Spilková obsadila dělené šesté místo na turnaji Epson Tour v Pendletonu a vybojovala na tomto okruhu třetí umístění v první desítce. Sedmadvacetileté profesionálce se vydařil zejména poslední hrací den tříkolového turnaje, kdy zahrála šest birdie a zaznamenala skóre 66, druhý nejlepší výsledek dne.

Spilková na Epson Tour usiluje o návrat na elitní okruh LPGA, který hrála tři roky, ale po loňské sezoně neobhájila účastnickou kartu a v prosinci neuspěla ani v kvalifikaci. V Oregonu navázala na čtvrtá místa z Ann Arbor a ze South Bendu.

"Super jízda! Měla jsem šance dát ještě víc birdie na posledních jamkách, ale jinak to bylo skvěle vyrovnané kolo a další birdie tam spadnou příště," komentovala Spilková povedené finále turnaje, po němž měla konečné skóre -12.

Ze Spojených států se nyní přesune do Evropy a do konce září tu absolvuje turnaje Ladies European Tour (LET) ve Francii a Irsku.

V Pendletonu vyhrála Američanka Daniela Iacobelliová, jež na závěr také zahrála 66 úderů s finálním skóre -18. O tři rány za ní skončila po nevídaném finiši Pavarista Yokutanová z Thajska, které přitom patřilo před posledním kolem až 27. místo. Ve finále ale zahrála po jednom bogey celkem 11 birdie, z toho osm na závěrečné devítce, a kolo obešla na 62 úderů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články