Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Spilková začala v Dubaji dobře, se skóre -2 se dělí o 14. místo

Dubaj - Golfistka Klára Spilková začala dobře finálový turnaj evropského okruhu LET v Dubaji. Česká hráčka první den akce Omega Ladies Masters zapsala 70 ran a se skóre -2 je na děleném čtrnáctém místě. Nejlépe zahrály Švédka Carin Kochová a světová pětka Feng Šan-šan z Číny, které potřebovaly na hřišti Emirates Golf Club o čtyři rány méně než Spilková.

Spilková začínala z desítky a na pětiparu udělala bogey. Pak svoji hru srovnala, přidala tři birdie, z toho dvě na tříparech. "Ze začátku bylo pro mě těžké chytit rytmus, proto jsem na první devítce trefila jen pár greenů," řekla Spilková. "Od čtvrté jamky mi začala lítat dřeva a všechno bylo v pořádku. Nejkrásnější birdie padlo na sedmnáctce, kde jsem dala asi patnáctimetrový nahrávaný pat."

O čtrnácté místo se Spilková mimo jiné dělí s Cheyenne Woodsovou z USA. Neteř Tigera Woodse čerstvě získala kartu pro americkou LPGA na příští rok. Devatenáctiletá Spilková v Dubaji občas trénuje a turnaj hraje už počtvrté. V roce 2011 skončila na 48. místě, v roce 2012 na 34. a loni na 16. pozici.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články