Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Spilková si v Austrálii pohoršila, po druhém kole figuruje na děleném 20. místě

Po skvělém výkonu ve čtvrtek klesla golfistka Klára Spilková na turnaji Vic Open v Austrálii ze šesté na dvacátou pozici. I tak ale s přehledem prošla cutem a její ztráta na Švédku Madelene Sagströmovou, která stále vede, narostla na šest ran.

Klára Spilková
zdroj: ČTK/ZUMA autor: Yoza Glenn

Oproti čtvrtku, kdy se hrálo na snadnějším hřišti Creek, si česká reprezentantka pohoršila o čtyři rány. Kolo na hřišti Beach Course obešla s bilancí -1 na 71 úderů. Ještě hůř dopadla legendární Angličanka Laura Daviesová, s níž se pětadvacetiletá Spilková dělila po prvním kole o šesté místo. Vítězka 87 profesionálních turnajů zapsala 77 ran a neprošla do víkendových bojů.

Na turnaji, který je společnou akcí ženského okruhu LPGA a mužské European Tour a hraje se na dvou hřištích, přijde po třetím kole druhý cut. Finále si v neděli zahraje 35 nejlepších žen a stejný počet mužů. Obě víkendová kola se budou hrát na Beach Course.

Sagströmová, jež v lednu opanovala turnaj v Boca Raton, vede o jednu ránu před Američankou Ally McDonaldovou. V soutěži mužů se dostal do čela Francouz Robin Sciot-Siegrist.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články