Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Spilková půjde na Prague Golf Masters s jedničkou Boothovou

Vysoký Újezd (Berounsko) - Golfistka Klára Spilková bude mít první dvě kola Prague Golf Masters, českého dílu profesionálního okruhu LET, po boku letošní jedničku. Losování určilo, že nejlepší česká hráčka bude v pátek a v sobotu bojovat o postup do nedělného finále spolu s letos dvojnásobnou vítězkou Carly Boothovou ze Skotska a s Lindou Wessebergovou ze Švédka.

Klára Spilková
zdroj: klaraspilkova.com

Sedmnáctiletá Spilková skončila loni na hřišti Albatross u Vysokého Újezdu devátá a i tentokrát by chtěla do elitní desítky, což by byl její letošní nejlepší výsledek. "Určitě bych ráda i vyhrála, to je jasné, ale uvidíme, jak to půjde. A já myslím, že to půjde," řekla Spilková po středečním tréninku na druhé devítce.

I další české hráčky budou mít ve své společnosti skvělé golfistky. Amatérka Kristýna Pavlíčková letošní dánskou vítězku z Tálí na Slovensku Line Vedelovou, Kateřina Krásová jde s bývalou olympijskou vítězkou v moderní gymnastice Věrou Šimanskou, Karolína Vlčková může obhlížet umění trojky žebříčku LET Caroline Massonové z Německa a obhájkyně titulu Jade Schaefferové z Francie.

V turnaji se díky volným kartám objeví rovněž profesionálky Denisa Sobotková, Barbora Barcalová, Daniela Proroková a amatérka Marie Luňáčková.

Je nám líto, video expirovalo.
Spilková bude spokojená s umístěním do 10. místa
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články