Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Spilková: Mrzí mě osmá jamka, ale snad se mi to na jiném turnaji vrátí

Dýšina - Naděje Kláry Spilkové na pokoření cutu dostaly povážlivou ránu na osmé jamce - poté už ani zlepšený výkon nepomohl. Česká golfistka ale věří, že si v Dýšině výpadek už vybrala a na příštích turnajích se její výkony srovnají.

Klára Spilková
zdroj: ČTK autor: Němeček Pavel

Šance Spilkové padly především na osmé jamce, kde hodně ztratila. "Mrzí mě, co se na osmé jamce stalo - zahrála jsem osm ran. Pak přišla série birdie. Jsem pyšná, že jsem takhle bojovala a že se mi dařilo, začala jsem patovat skvěle a ani mi nevadilo, že jsou greeny už trochu rozšlapané. Byla jsem doopravdy v ráži. Hrozně bych chtěla finále hrát, ale myslím si, že se mi to třeba vrátí na nějakém dalším turnaji a otočí se to v dobré," řekla Spilková.

Spilková udělala změnu ve svém týmu, když angažovala novou cuddy Zuzanu Kamasovou. Jejich spolupráce funguje výtečně. "Rozdíl to je, máte při sobě jiného člověka. Ale po dvou kolech jsem vlastně dopadla stejně jako minulý rok. Jde nám to spolu. Rio se blíží a jen jsme to spolu nakousli, ale spolupráce by byla fajn, když to se mnou vydrží," usmála se Spilková.

Nyní ji čekají mediální povinosti a několik sponzorských turnajů, neboť série Ladies European Tour má přestávku. "Příští týden budu odpočívat, protože toho teď bylo hodně. Chci si trochu oddechnout. Mám nějaké mediální povinnosti, ale toho by nemělo být moc," uvedla. Za Spilkovou přijede do Česka i jeden z jejích trenérů Keith Williams.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články