Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

První PGA turnaj zvládá zatím nejlépe Rose. Ve Fort Worthu na úvod zahrál sedm ran pod par

Olympijský vítěz Angličan Justin Rose začal dobře první golfový turnaj okruhu PGA po koronavirové pauze. Elitní hráči jsou zpět na fairwayích a greenech po třech měsících a bývalá světová jednička Rose zahrál úvodní den Charles Schwab Challenge na hřišti Colonial Clubu ve Fort Worthu sedm ran pod par.

První kolo dohrává druhá polovina pole, které je nabité skoro jako na majoru. Chybí jen pár předních hráčů včetně Tigera Woodse. Na hřišti ještě jsou i první hráč světa Rory McIlroy ze Severního Irska, Španěl Jon Rahm či Brooks Koepka z USA.

Rose v úvodním kole nechyboval. V bagu měl nezvykle hole různých značek, přesto dal sedm birdie a zapsal 63 ran. "Dobré je, že mám ještě rezervy. Krátká hra a patování bylo dobrý, ale v dlouhé můžu přidat," řekl vítěz turnaje z roku 2018.

Je nám líto, video expirovalo.
Do prvního turnaje PGA po restartu nejlépe vstoupil Rose

"Cítil jsem se trochu v útlumu. Bylo to spíš jako takové soutěživé tréninkové kolo. Ale myslím, že všichni jsme na tom stejně," dodal Rose.

Golfisté musí dodržovat bezpečnostní opatření a hraje se bez fanoušků. "Což je divné," řekl Venezuelan Jhonattan Vegas, který je o ránu za Rosem. "Dal jsem dost skvělých ran a nikdo netleskal. Musíme si na to zvyknout," dodal Vegas.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články