Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Po třetím kole vede golfový PGA Championship o tři rány Watney

Kohler (USA) - Po třetím kole vede golfový major PGA Championship v americkém Kohleru domácí hráč Nick Watney. Má náskok tří úderů před krajanem Dustinem Johnsonem a Britem Rorym McIlroyem. Tiger Woods, který se snaží udržet si post světové jedničky, je jednatřicátý, jeho rival Phil Mickelson na něj ztrácí dvě rány.

Po polovině soutěže vedoucí Američan Matt Kuchar sobotní kolo pokazil a klesl až na 11. místo. Zato Watney zahrál osm birdie, celkově zvládl hřiště u Michiganského jezera na 66 úderů a v celkovém součtu má třináct pod par. "Doufám, že to zítra bude můj den. Hlavně nesmím moc přemýšlet nad tím, co to je za turnaj, musím ho brát jako každý jiný," poznamenal Watney.

Nejlepší kolo předvedl čínský golfista Liang Wen-čchung. Ten posunul rekord hřiště na 64 úderů a do posledního dne půjde ze čtvrtého místa, o které se dělí s Australanem Jasonem Dayem a Němcem Martinem Kaymerem.

Woods, který dopoledne ještě dohrával druhé kolo, si v souboji s Mickelsonem vylepšil pozici dvěma birdie na posledních jamkách. Celkově na vedoucího Watneyho ztrácí deset ran a nemá reálnou šanci na to, aby promluvil do boje o prvenství. Přesto si pochvaloval, že se jeho hra zlepšila. "Trefuji to teď mnohem líp," poznamenal Woods.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články