Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Na golfovém PGA Championship vypadla řada velkých favoritů

Atlanta - Zkázu favoritů přineslo druhé kolo golfového PGA Championship, posledního turnaje kategorie major v této sezoně. V čele jsou v polovině programu překvapivě Američané Jason Dufner a Keegen Bradley (-5), naopak do víkendového finálového programu nepostoupila celá řada hvězd a bývalých major-šampionů. Vypadli už Tiger Woods (+10), Ernie Els (+6) či obhájce trofeje Martin Kaymer (+5).

Favorité měli většinou ztrátu už ze čtvrtečních bojů a ani druhý den jim nepřinesl velkou radost. Woods se nedostal do závěrečných bojů na PGA Championship vůbec poprvé, zklamali však i další elitní hráči. Vzácnou výjimkou byl Američan Phil Mickelson, který se sice na poslední jamce dostal na celkový průběžný výsledek +1, přesto dál zůstává ve hře o konečné vítězství.

Do boje o cenný pohár se může dostat každý z hráčů, kteří jsou po druhém kole alespoň na výsledku even par. Ve hře je nečekaně velké množství amerických golfistů, zatímco Evropané zatím zůstávají překvapivě pozadu. Nejlepší je na děleném osmém místě dánský golfista Anders Hansen.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články