Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: Sport 1975

Na Czech Open si zahraje šestnáct domácích golfistů

Čeladná (Frýdeckomístecko) - Golfového Czech Open v Čeladné se nakonec zúčastní stejně jako v předchozích dvou letech šestnáct domácích hráčů. Z dvojice posledních českých golfistů, kteří se objevili ve startovní listině na webu European Tour v pondělí, si na divokou kartu od promotéra soutěže zahraje pouze Viktor Skalle, oznámili pořadatelé. Jméno Petra Niče ze seznamu zase vypadlo, český profesionál už dnes startuje na turnaji série EPD Tour v Německu.

Golf
zdroj: Getty Images Sport autor: Warren Little

Skalleho možnost opět si zahrát na Czech Open potěšila. "Bylo to všechno strašně narychlo. Promotér mi volal večer a já si musel rychle zabalit věci a vyrazit na Čeladnou. Ale už se na to moc těším," uvedl golfový profesionál, který byl před rokem z českých hráčů nejblíže postupu do víkendového finále. Chyběla mu k tomu nakonec pouze jedna rána.

Czech Open se bude hrát od čtvrtka do neděle, jeho hlavní hvězdou bude Španěl Miguel Ángel Jiménez. Přímé přenosy nabídne ČT4 a web Sportzive.cz.

Seznam českých hráčů na Czech Open 2011:

Amatéři: Šimon Zach, Jiří Korda jun., Ondřej Lieser, Vojtěch Dostál, Oliver Vaidiš, Peter Gál, Jakub Svoboda.

Profesionálové: Marek Nový, Stanislav Matuš, Lukáš Tintěra, Martin Příhoda, Rudolf Nechanický, Petr Zima, Filip Mrůzek, Lukáš Lizánek, Viktor Skalle.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články