Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

McIlroy v Houstonu stěží prošel cutem, k postu jedničky má daleko

Houston - Severoirský golfista Rory McIlroy s obtížemi prošel cutem na turnaji PGA v Houstonu. Ve dvou kolech zahrál 143 ran, přesně tolik, kolik bylo třeba na postup do víkendových finálových kol. Za vedoucím Stevem Wheatcroftem zaostává na děleném 54. místě o devět úderů. K tomu, aby se vrátil na post jedničky světového žebříčku, by přitom potřeboval zvítězit. 

McIlroye v pondělí sesadil z golfového trůnu Američan Tiger Woods. Do čela žebříčku se vrátil skoro po dvou a půl letech, poté co poosmé v kariéře vyhrál turnaj Arnold Palmer Invitational. Třiadvacetiletý McIlroy před letošní sezonou změnil značku holí i míče a na počátku roku se mu vůbec nedařilo. O první místo přišel po 32 týdnech.

V Houstonu se po úvodních 73 ranách dokázal v pátek zlepšit na 70 a po dvou kolech má stejné skóre jako například další slavný hráč Phil Mickelson. Američan Wheatcroft, který se do turnaje musel probojovat z kvalifikace, zahrál ve čtvrtek i v pátek pět úderů pod par. V polovině soutěže vede o jednu ránu před dvojicí krajanů Jasonem Kokrakem a D. A. Pointsem.

Je nám líto, video expirovalo.
PGA Tour 2013
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články