Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

McIlroy v Abú Zabí vstup do sezony nezvládl

Abú Zabí - Světové golfové jedničce Rorymu McIlroyovi nevyšel vstup do nové sezony, na turnaji European Tour v Abú Zabí neprošel severoirský hráč cutem. Stejně dopadl i druhý golfista světa Američan Tiger Woods, jenž doplatil na udělení dvou trestných úderů za porušení pravidel na páté jamce druhého kola. V čele turnaje je Angličan Justin Rose s výkonem osm ran pod par.

McIlroyovi se nedařilo s novými holemi od firmy Nike, s níž uzavřel lukrativní kontrakt, a po oba dny zahrál 75 ran. S turnajem dotovaným částkou 2,7 milionu dolarů se rozloučil s výkonem šest úderů nad par. První dva hráči neprošli současně do finále turnaje poprvé od loňského US Open, kde po dvou kolech skončili McIlroy s Angličanem Lukem Donaldem.

Woods se připravil o účast ve víkendových kolech, když zvedl míč k dropu z písku, i když pravidla to dovolují pouze na trávě. Předtím se poradil s další bývalou světovou jedničkou Němcem Martinem Kaymerem, který mu to odsouhlasil. O šest jamek později ho o penalizaci informovali hlavní rozhodčí okruhu a Woods už náhlé manko nezlikvidoval. Postup mu unikl o jednu ránu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články