Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Masters vede po třetím kole o jedinou ránu Švéd Hanson

Augusta - Švédský golfista Peter Hanson vede po třetím kole první major sezony Masters v americké Augustě. Celkově má devět ran pod par, přičemž do čela se dostal skvělým třetím kolem, v němž zahrál skóre 65. Druhý je před závěrečnou dnešní osmnáctkou o ránu zpět trojnásobný vítěz turnaje Phil Mickelson z USA.

Peter Hanson
zdroj: AP autor: Chris O\'Meara

Ve vyrovnaném poli je na třetím místě Jihoafričan Louis Oosthuizen (-7), za ním následují Američané Bubba Watson (-6) a Matt Kuchar (-5). Šanci zaútočit na titul ale mají například i Angličan Lee Westwood, Hunter Mahan z USA, Ir Padraig Harrington a další ze švédských hráčů Henrik Stenson.

Třetí den výrazně ztratil druhý hráč světa Rory McIlroy. Severní Ir dvakrát zahrál double bogey, celkem potřeboval 77 ran a klesl o 24 míst na 27. pozici. Příliš se nedařilo ani Fredu Couplesovi, který zahrál +3 a z čela se propadl na 11. místo.

Je nám líto, video expirovalo.
Masters 2012

Mimo boj o prestižní trofej je nejspíše čtyřnásobný šampion Masters Tiger Woods. Američan stejně jako druhý den dobře začal, ale pak se trápil a den skončil v paru. Celkem má +3 a na vedoucího Hansona ztrácí propastných dvanáct ran.

"Jsem frustrovaný a musím se omluvit fanouškům za své chování," řekl bývalý dlouholetý první hráč světa, který je na děleném 38. místě a hrozí mu nejhorší umístění na Masters v kariéře. Navíc už v pátek kopal do holí a výbuchy vzteku měl i v sobotu.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články