Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Kuchar se i po druhém kole drží v čele PGA Championship

Kohler (USA) - Po druhém kole golfového majoru PGA Championship je ve vedení Američan Matt Kuchar s osmi ranami pod par hřiště. Jen o jeden úder méně má na kontě jeho krajan Nick Watney, o další ránu zpět jsou jiní Američané Jim Furyk a J. B. Holmes. Přesně polovina startovního pole dokončila druhé kolo až dnes. Včera totiž program na hřišti Whistling Straits v americkém Kohleru narušila mlha a večer byla soutěž kvůli tmě přerušena.

Dohánět časový plán musel i Tiger Woods a v polovině turnaje se dělí o 21. místo v dosahu elity. Pomohla mu k tomu tři birdie na závěrečných devíti jamkách, díky nimž se i v druhém kole dostal pod par hřiště. Na lídra ztrácí pět ran a oproti svému největšímu rivalovi v boji o udržení postu světové jedničky Philu Mickelsonovi má jeden úder k dobru.

Cutem naopak neprošli jiní favorité. Vypadl vítěz tří majorů Padraig Harrington z Irska, šampion US Open Graeme McDowell ze Severního Irska, vítěz British Open Louis Oosthuizen, korejský obhájce prvenství Jang Jong-un a oba kapitáni rydercupových týmů Corey Pavin a Colin Montgomerie.

Dvaatřicetiletý Kuchar se ujal vedení už po prvním kole, k úvodním 67 úderům přidal v sobotu 69 a začíná pomýšlet na životní výsledek. Jeho maximem na turnajích kategorie major je zatím šesté místo z letošního US Open. "Mám před sebou příležitost dokázat o tomto víkendu něco velkého," řekl Kuchar.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články