Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Kousková míří na Konopišti k titulu

Sára Kousková aspiruje na Konopišti na vítězství na turnaji Amundi Czech Ladies Challenge evropského okruhu LET Access Series. Česká amatérka má pod dvou kolech 13 ran pod par a náskok sedmi ran před druhou Ninou Pegovovou z Ruska.

Sára Kousková při turnaji na Konopišti
zdroj: ČTK autor: Deml Ondřej

Kousková dnes zahrála pět úderů pod par - eagle tentokrát předvedla na pětiparové čtrnáctce, ale měla i double bogey. "Hrálo se mi dobře. První devítka byla stabilní, přišlo birdie hned na jedničce a to mě dostalo do dobré nálady. Neměla jsem tolik šancí, ale proměnila jsem zase hodně patů. Druhá devítka byla opět lepší," řekla hráčka Prague City Golf.

Je nám líto, video expirovalo.
Kousková míří na Konopišti k titulu


Na děleném třetím místě už s odstupem deseti ran za Kouskovou jsou další dvě české amatérky Tereza Melecká, na Konopišti dvakrát druhá v letech 2019 a 2020, a Patricie Macková.

Na devátém místě je patnáctiletá Klára Sionková, dcera bývalého fotbalisty Libora Sionka. "Na začátku jsem byla nervózní, první start na profesionálním turnaji se projevil, ale v druhém kole jsem byla už více v klidu. Soustředila jsem se jen na sebe a komunikaci s kedíkem," řekla.

Nejlepší českou profesionálkou v průběžném pořadí je na dělené 28. pozici Kateřina Vlašínová se čtyřmi ranami nad par.


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články