Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Koepka i DeChambeau zahráli šest ran pod par a vedou golfové Masters

V čele golfového Masters jsou po prvním hracím dnu domácí Američané Brooks Koepka a Bryson DeChambeau. Oba zahráli šest ran pod par. O ránu zpět je Phil Mickelson. Přímý přenos druhého dne sledujte od 21:00 na ČT sport a webu ctsport.cz.

Brooks Koepka
zdroj: Reuters

Koepka loni vyhrál majory US Open a PGA Championship, ale před startem v Augustě se jeho jméno mezi největšími favority neskloňovalo. "Trefoval jsem míček snad nejlépe na majoru," pochvaloval si Kopeka po osmnáctce bez bogey.

DeChambeau měl skvostný finiš. Na závěrečných sedmi jamkách zapsal šest birdie, z toho čtyři v řadě. Na poslední dal málem eagle, ale míček se odrazil od tyče v jamce. "Byla to skvělá přihrávka a povedený závěr," řekl Američan.

Dvě rány na vedoucí dvojici ztrácejí Dustin Johnson z USA a Angličan Ian Poulter. Mezi pěticí hráčů se skóre -3 je i vítěz z roku 2013 Australan Adam Scott.

Je nám líto, video expirovalo.
Koepka a DeChambeau vedou golfové Masters

Čtyřnásobný držitel zeleného saka Tiger Woods má dvě rány pod par. "Kontroloval jsem míček a třeba tohle číslo zopakuju," uvedl bývalý první hráč světa, který je na děleném 11. místě například s Rickiem Fowlerem, Francescem Molinarim nebo s Jasonem Dayem.

Trápil se Rory McIlroy. Napočítal pět birdie, ale měl o jedno více bogey a celkově rána nad par zatím stačí pro golfistu ze Severního Irska na 44. místo. Stejně je na tom obhájce titulu Američan Patrick Reed. První hráč žebříčku Justin Rose z Anglie a Američan Jordan Spieth mají dokonce tři rány nad par a figurují až na 63. pozici.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články