Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Johnson zahrál skvěle i druhé kolo a blíží se FedEx Cupu, Day vzdal

Atlanta – Na greenech v americkém East Lake vrcholí letošní FedEx Cup, a nutno říct, že prozatím ve velkém stylu. Po dvou dnech turnajové pořadí vede Dustin Johnson, který má skóre sedm úderů pod par a je o jednu ránu před druhým Kevinem Chappellem. Na Tour Championship už nepokračuje Jason Day, který odstoupil kvůli vracejícímu se zranění zad. Přímý přenos třetího dne sledujte od 16:00 exkluzivně na webu ČT sport.

Dustin Johnson
zdroj: USA Today Sports

Dvaatřicetiletý Johnson má v East Lake nakročeno k prémií 1,5 milionu dolarů za vítězství, k tomu má na dosah i bonus dalších deseti milionů dolarů za prvenství ve FedEx Cupu. Po druhém kole mu odpadl velký soupeř Day, který nedohrál kvůli bolavým zádům už předchozí turnaj v Carmelu a nyní odstoupil na osmé jamcePo prvním kole se jednička světového žebříčku dělila o čtvrté místo se ztrátou jedné rány na Johnsona.

Teoretickou šanci ovládnout FedEx Cup mají v případě vítězství v Atlantě ještě Američan Patrick Reed, Australan Adam Scott a Angličan Paul Casey. Nejlépe z nich je na tom v polovině soutěže Tour Championship Casey, který na dělené páté příčce zaostává za Johnsonem o pět ran.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články