Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Johnson míří za dalším cenným vavřínem a desetimilionovým bonusem

Atlanta – Americký golfista Dustin Johnson potvrzuje ve finále play-off FedEx Cupu, kde soupeří třícítka nejlepších hráčů světa, roli hlavního adepta na celkové vítězství a zisk bonusu, který činí deset milionů dolarů. První kolo turnaje v Atlantě zakončil letošní šampion US Open birdie na poslední jamce. O průběžné vedení se dělí s krajanem Kevinem Chappellem a Japoncem Hidekim Macujamou. Přímý přenos druhého hracího dnes sledujte od 19:00 exkluzivně na webu ČT sport.

Dustin Johnson
zdroj: USA Today Sports

"Vím, o co jde. Ale každý týden se hraje o hodně. Hrál jsem uvolněně a švih mi šel pěkně celý den," pochvaloval si dvaatřicetiletý zeť hokejové legendy Wayna Gretzkého. Před necelými dvěma týdny vyhrál Johnson BMW Championship v Carmelu a dostal se do čela FedEx Cupu, který vede před dalším Američanem Patrickem Reedem.

Šanci ovládnout prestižní turnaj mají v případě vítězství v Atlantě také Australané Jason Day, Adam Scott a Angličan Paul Casey. První hráč světového žebříčku Day, jenž předchozí turnaj v Carmelu nedohrál kvůli bolavým zádům, se dělí o čtvrté místo se ztrátou jedné rány na Johnsona.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články