Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Golfista Watson vyhrál turnaj PGA Tour

Pacific Palisades - Americký golfista Bubba Watson se dočkal po necelých dvou letech titulu na PGA Tour. Prvního vavřínu od zisku zeleného saka na Masters v Augustě 2012 dosáhl v neděli na Northern Trust Open v Pacific Palisades, kde vyhrál hlavně díky skvělému finálovému kolu o dvě rány před krajanem Dustinem Johnsonem.

Bubba Watson
zdroj: ČTK/AP autor: David Wallace

Za páté vítězství na okruhu PGA získal šek v hodnotě 1,530 milionu dolarů. "Teď se mi všechno daří, hraju opravdu dobrý golf," pochválil se Watson. Před čtrnácti dny ve Scottsdale Watson v posledním kole neudržel vedení a skončil druhý.

Tentokrát útočil ze zadních pozic, zvládl finále bez bogey, zahrál 64 ran včetně několika skvělých záchranných úderů a přesných patů a zvítězil. "Nikdy nevíte, které vítězství je vaše poslední. Pokud by to v mém případě bylo Masters, nebylo by to špatné, ale jsem za další titul rád," usmál se Watson.

Watson se nyní přesune na mistrovství světa ve hře na jamky, které v roce 2011 vyhrál, a bude patřit mezi favority. "Teď se s ním skoro nedá hrát. Věří si, ale bude těžké na to navázat," řekla jeho žena Angie, bývalá hráčka basketbalové WNBA.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články