Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Golfista Lieser po třech neúspěšných pokusech prošel na European Tour cutem

Golfista Ondřej Lieser přerušil sérii nezdarů a letos potřetí prošel na turnaji European Tour cutem. Český profesionál má po dvou kolech na Tenerife čtyři rány pod par a o víkendu může vylepšit aktuální dělené 65. místo. V čele Canary Islands Championship na hřišti s parem 71 je domácí Adri Arnaus s celkovým skóre -14.

Golfista Ondřej Lieser
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Lieser byl po prvním dni s jednou ranou pod par hřiště na děleném 74. místě. V druhém kole díky šesti birdie, přičemž skóroval na všech čtyřech pětiparech, a třem bogey zapsal 68 ran. Cutem prošel mezi posledními například s Francouzem Victorem Dubuissonem, někdejším 15. hráčem světa a členem vítězného evropského celku v Ryder Cupu z roku 2014.

Loňský celkový vítěz Challenge Tour Lieser letos hraje šestý turnaj nejvyšší evropské série. V Keni prošel v březnu dvakrát cutem a obsadil 33. a 30. místo, poté ale neuspěl v Rakousku a v uplynulých dvou týdnech dvakrát ve Španělsku.

Další český golfista Stanislav Matuš hraje turnaj Challenge Tour ve městě George v Jihoafrické republice a po dvou kolech je se skóre -10 na děleném čtvrtém místě o ránu za vedoucí trojicí.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články