Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Furyk a Scott začali skvěle PGA Championship

Rochester (USA) - Golfisté Jim Furyk z USA a Australan Adam Scott jsou na hřišti Oak Hill po úvodním dni v čele PGA Championship. Vítěz US Open 2003 Furyk a letošní král Masters Scott zahráli shodně pět ran pod par. Především Scott měl skvělý začátek a od jamky čtyři do jamky osm zahrál pět birdie po sobě.

Adam Scott
zdroj: ČTK/AP

"To byl začátek z říše snů a asi moje nejlepší šňůra birdie. Hrál jsem rány výborně, že to ani nedalo moc práce," usmíval se Australan.

Na druhém místě jsou zatím o ránu zpět Kanaďan David Hearn a Angličan Lee Westwood, který letos útočil na výhru na British Open, ale neuspěl.

Woods šel první kolo převážně v paru. Na své první devítce zahrál dvě birdie, na druhé bogey a před poslední jamkou dne byl na skóre -1. Jenomže na závěrečném čtyřparu trefil vysokou trávu, pak písek a po double bogey klesl na +1.

"Jsem pořád na dohled a jenom šest ran zpět. Stále je před námi dlouhá cesta do konce a myslím, že jsem jinak hrál dobře. Jen jsem neproměnil pár svých šancí a myslím, že se dalo hrát hravě pod par," nebyl Woods nijak zklamaný.

Obhájce titulu Severní Ir Rory McIlroy, který se snaží vylepšit dosud nevalnou sezonu, začal slušně. Zahrál 69 ran a je na děleném 22. místě.

Výsledky golfového PGA Championship

1. Furyk (USA) a Scott (Austr.) oba 65, 3. Westwood (Angl.) a Hearn (Kan.) oba 66, 5. Kuchar, Garrigus, Piercy (všichni USA), Casey (Angl.), Fraser, Day (oba Austr.) všichni 67, ...mj. 50. Woods (USA) 71.

 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články