Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Druhé kolo British Open se dohraje kvůli větru v sobotu

St. Andrews (Skotsko) - Golfové British Open se průběžných výsledků po polovině turnaje v pátek nedočkalo. Druhé kolo 139. ročníku na starobylém hřišti Old Course v St. Andrews se nestihlo dohrát, poté co bylo odpoledne na více než hodinu přerušeno kvůli větrným poryvům. Ty také důkladně zamíchaly pořadím a do čela se s velkým náskokem pěti ran dostal Jihoafričan Louis Oosthuizen, ale klasifikace v první desítce se bude ještě měnit při sobotních dohrávkách.

Oosthuizen, který byl po prvním dnu druhý, vydělal na nevyzpytatelném počasí na mořském pobřeží. Končil sice v době, kdy se již ozýval silněji vítr, ale z ranní pohody se už nenechal rozhodit a přidal druhý výborný výsledek.

To se naopak nepovedlo čtvrtečnímu lídrovi Rorymu McIlroyovi, jenž v prvním kole zahrál -9, ale dnes měl už po 15. jamce u svého jména výsledek +8. A podobně se vedlo v odpoledním vichru i dalším. John Daly vypadl po výkonu +4 z první desítky, kde se naopak udržel Tiger Woods, který s nástrahami skotského počasí statečně bojoval. Druhý hráč světového žebříčku Phil Mickelson opět neprožil ideální den, ale cutem nakonec projde.

Na stejnou zprávu bude netrpělivě v sobotu dopoledne čekat řada dalších hráčů, protože velké části startovního pole chybí k dohrání více než polovina hřiště.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články