Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

Do čela Czech Masters se po třetím dni probojoval Dredge

Vysoký Újezd - Golfista Bradley Dredge z Walesu se dostal po třetím kole do čela turnaje D+D REAL Czech Masters 2014 v rámci European Tour. Na hřišti Albatross na Berounsku zahrál 66 ran a s celkovým skóre -12 půjde do nedělního finále s náskokem dvou ran před krajanem Jamiem Donaldsonem a Dánem Sörenem Kjeldsenem.  Přímé přenosy vysílá ČT sport a náš web. Průběžné výsledky najdete zde.

Je nám líto, video expirovalo.
D+D Real Czech Masters

Dredge, minulý týden druhý na turnaji European Tour v Dánsku, zahrál třetí kolo bez jediného bogey a zapsal šest birdie. "Nebylo to kolo, v kterém jsem trefoval míč nejlépe, ale bylo to moje nejlepší skórovací kolo," usmíval se Dredge.

Den začal ve vedení Donaldson, který má v Česku šanci si zajistit místo v evropském týmu pro Ryder Cup, k čemuž potřebuje být do sedmého místa. V sobotu ale chyboval - udělal tři bogey, a dokonce jedno double bogey. Den skončil s 71 ranami, k čemuž si pomohl i eaglem na jedničce a dalšími čtyřmi birdie. "Mohl jsem zvýšit vedení, měl jsem na to, ale udělal jsem lajdácké chyby," řekl.

Češi v turnaji nejvyšší evropské série skončili už v pátek po dvou kolech. Ani jeden z devíti domácích golfistů, sedmi profesionálů a dvou amatérů, neprošel cutem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články