Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Day ani Woods neprošli cutem, nadále vede Rose

San Diego – I po druhém kole je ve vedení v golfovém Farmers' Insurance Open Angličan Justin Rose. Turnaj PGA Tour v San Diegu je však pohřebištěm velkých favoritů - cutem neprošli světová jednička Australan Jason Day, ale také vítěz US Open Dustin Johnson či při svém návratu Tiger Woods.

Je nám líto, video expirovalo.
PGA Tour 2017

Woods ve čtvrtek nasbíral na úvodních 18 jamkách 76 ran. Páteční druhé kolo pak čtrnáctinásobný vítěz turnajů kategorie major obešel v paru hřiště, ale to ho už v soutěži nezachránilo. V San Diegu přitom Woods dokázal v minulosti sedmkrát triumfovat, nyní mu k postupu chyběly čtyři rány.

"Dneska to už bylo mnohem lepší, ale prostě jsem nezahrál dostatek birdie," komentoval to jednačtyřicetiletý Američan. "Potřebuju víc hrát, to je celé," dodal.

Z velkých jmen ale nebyl rozhodně sám, komu turnaj na hřišti Torrey Pines nevyšel. Cutem neprošli ani nejlepší hráč současnosti Australan Jason Day nebo světová trojka a vítěz US Open Dustin Johnson.

Vedení si udržel anglický golfista Justin Rose, který byl o dvanáct úderů lepší než Woods. Ten by se měl v příštím týdnu představit na turnaji v Dubaji, značně ho však děsí představa sedmnáctihodinového letu. 

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články