Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Tři výhry a postup do finále. Chrudim nedala Benagu šanci

Chrudim – Prvním finalistou play-off futsalové ligy se podle očekávání stala Chrudim. Obhájce titulu v třetím semifinálovém duelu nedal Benagu sebemenší šanci a po výhře 5:1 postoupil v nejkratším možném čase. V boji o zisk jubilejního desátého titulu si to ERA-PACK rozdá s jedním z dvojice Teplice – Brno.

Futsalisté Chrudimi
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Chrudim hned od úvodního hvizdu potvrzovala roli favorita a na palubovce dominovala. Svůj tlak domácí přetavili v první branku v 10. minutě. Michal Mareš si narazil se Slováčkem a poslal svůj tým do vedení. Benago spoléhalo především na rychlé brejky a několikrát nebezpečně zahrozilo. ERA-PACK však držel brankář Ton.

Šance si vytvářel nadále i obhájce titulu a v 16. minuty fanoušci mohli slavit podruhé. Rešetár se šikovně uvolnil, předložil před odkrytou branku míč Brazilci Felipemu, pro kterého již nebyl obtížené ho do sítě doklepnou.

Po změně stran Chrudimští trochu polevili a po šesti minutách mohli hosté snížit. To když Douglas ve vápně zahrál rukou a rozhodčí odpískal penaltu. Brahimiho však vychytal Ton a za pár chvil se potvrdilo klasické pravidlo "nedáš, dostaneš". Rychlé přečíslení rozjel Felipe, který uvolnil Slováčka. Ten našel ještě lépe postaveného Michala Mareše a ten se trefil podruhé v zápase.

Benago na nepříznivý vývoj zareagovalo hrou bez brankáře, ale byli to znovu domácí, kteří slavili. Přesně mezi nohy gólmana Vahaly zvýšil kapitán Rešetár a v závěru se ještě trefil Slováček.

Pražané se ale přeci jenom alespoň kosmetické úpravy stavu dočkali. Nejprve se po zbytečné ruce mimo pokutové území nechal vyloučit brankář Ton, který tak bude svému týmu chybět ve finále, a početní výhody využil dvanáct vteřin před koncem Šnídl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání futsalistů Chrudim - Benago Praha
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články