Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Teplice zvládly dohrávku v Plzni a přiblížily se vedoucí Chrudimi na jediný bod

Futsalisté Teplic si pojistili druhou příčku v tabulce první ligy, když v dohrávce 17. kola uspěli na palubovce Plzně. Hosté o svém vítězství definitivně rozhodli v polovině druhého poločasu, kdy odskočili do dvoubrankového vedení. Plzeňský kapitán Rešetár sice v závěru dokonal hattrick a snížil na 4:5, vyrovnat už ale Západočeši nedokázali. Plzeň nevyhrála potřetí za sebou a zůstala šestá.

Je nám líto, video expirovalo.
Hattrick Rešetára nezabránil porážce Plzně s Teplicemi

Neuspokojivá sezona Plzně pokračuje. Západočeši prohráli doma s Teplicemi, ačkoliv zásluhou gólů Rešetára nad favoritem v úvodu dvakrát vedli.

Vyrovnání ale zařídil krásnou ranou pod břevno Teka a poté, co kombinaci do prázdné branky zakončil ve 33. minutě Nene, vedl Svarog v hale plzeňské Lokomotivy už 5:3.

Rešetár sice dvě minuty před koncem při hře bez brankáře zkompletoval hattrick, na vyrovnání to ale bylo málo. Teplice náskok ubránily a na vedoucí Chrudim ztrácí jediný bod.

"Je to pro nás důležité vítězství, od kterého se můžeme odpíchnout a teď už se můžeme připravovat na play-off," uvedl teplický David Černý.

"Zápas se lámal ve druhém poločase, kdy jsme zahráli výborně standardku a dali gól na 4:3. A pak také výborně odbráněná power-play," dodal.

"Výkon byl dobrý, porážka ale samozřejmě mrzí, protože jsme na Teplice měli. I když jsme měli víc ze hry i šance, tak jsme bohužel nedali góly," zhodnotil zápas domácí Jaroslav Slavík.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články