Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Teplice změny posílily a futsalovou ligu začaly vysokou výhrou v Chrudimi

Poražený finalista minulého ročníku z Teplic prošel v létě velkými změnami a odstartoval novou sezonu futsalové ligy výhrou 5:1 nad sesazeným vládcem z Chrudimi, který v uplynulé sezoně skončil v semifinále soutěže. Vyrovnaný boj vlastně rozhodli hosté vedení bývalým koučem běloruské reprezentace Viktorem Tarčilovem dvěma góly v závěru první půle a po pauze pak využili dvakrát hru Chrudimi bez brankáře.

Utkání otevřel tečovanou střelou teplický Claudinho. Ale Chrudim s podporou svých fanoušků v zádech ještě do přestávky vyrovnala skrytou střelou nejužitečnějšího hráče týmu v minulém ročníku Evertona. "Odrazilo se to do brány od hráče," vysvětloval debutant v teplické brance Martin Hůla, který přiznal, že byl před zápasem nervózní, ale chce využít šanci, na kterou dlouho čekal.

V závěru si dal David Drozd v tísni vlastní gól a hned po něm Tato vyvezl míč z vlastní poloviny, a když se obrana Chrudimi nedohodla i sám překonal Litviněnka potřetí. "Jde sám z vlastní poloviny, měli jsme to přerušit," konstatoval Slováček, jehož tým dostal dva góly do šatny.

Jednadvacetiletý Hůla pak několikrát podržel hosty při střelách Maxe a dalších akcích Chrudimi, která se po přestávce hodně tlačila do útoku. Když zvolila i power-play, aby stupňovala tlak, tak se zmocnil míče na polovině hřiště Tato a dal čtvrtý gól do prázdné branky. Do ní se z podobné situace pak trefil popáté i Osorio.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih futsalového zápasu Chrudim - Teplice

Chrudim – Teplice 1:5

Branky: 12. Everton - 19. a 33. Tato, 6. Claudinho, 18. D. Drozd vlastní, 36. Osorio. Poločas: 1:3.

Sparta Praha - České Budějovice 10:2 (7:0).

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články