Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Teplice porazily Tango i na jeho hřišti a jsou vítězství od finále

Brno – Ani domácí prostředí a podpora 130 diváků nepomohly futsalistům Tanga k tomu, aby srovnali semifinálovou sérii s Teplicemi. Jihomoravané na svého soupeře nestačili ani ve druhém zápase a prohráli 2:4. Balticfloru tak dělí pouhé jedno vítězství od postupu do vysněného finále.

Utkání Tango Brno - Balticflora Teplice
zdroj: ČT

Zápas se rozeběhl úplně stejně jako v prvním utkání série. Ve 2. minutě si na zadní tyči počíhal na přihrávku Beleje Seidler a Tango vedlo 1:0. Vedení však domácím nevydrželo tak dlouho jako v neděli. Už v 8. minutě "vymíchal" Novotný na pravé straně obranu Brna a tvrdou křížnou ranou vyrovnal – 1:1. Do přestávky se už skóre neměnilo, ačkoliv se šance urodily na obou stranách.

Ve druhé půli přišly velké chvíle teplického Michala Holého. Nejprve do Kubíčkovy branky uklidil střílenou přihrávku Ferreiry, aby ve 30. minutě mohl přízemní ranou z dálky zvýšit na 3:1 pro Balticfloru.

Tango zkusilo power play a hned po dvou minutách slavilo úspěch. Chadzidisovu střelu dorazil Seidler – 2:3. Zlom přišel ve 37. minutě, kdy uviděl druhou žlutou kartu domácí Kovács. Navíc šlo o šestý faul. K penaltě se postavil teplický Salák, a i když si Kubíček na balon sáhl, míč skončil za jeho zády – 2:4. Zápas byl v tu chvíli rozhodnut.

FC Tango Brno – FC Balticflora Teplice 2:4 (1:1)

Branky a nahrávky: 2. Seidler (Belej), 32. Seidler (Chadzidis) – 8. Novotný (Guilherme), 26. Holý (Ferreira), 30. Holý (Pinto), 37. Salák (pk). Rozhodčí: Sebök – Petr. ŽK: Chadzidis, Havel, Kovács – Pinto. ČK: 37. Kovács (T). Diváci: 130. Stav série 0:2.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články