Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Teplice porazily Spartu a v semifinále narazí na Tango

Teplice - Futsalisté Teplic jsou po třech letech znovu mezi nejlepší čtyřkou Chance ligy. Nováčka soutěže Spartu porazili ve čtvrtfinálové sérii 3:0 na zápasy. Doma uhráli rozhodující, postupové vítězství 2:1. Tepličtí se tak v semifinále střetnou s brněnským Tangem, druhou dvojici tvoří Chrudim a Benago Praha.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih futsalového utkání Teplice - Sparta

Futsalisté Teplic čekali na úvodní gól ve čtvrtfinále do poloviny první půle, kdy se prosadil Pierre. Minutu a půl před pauzou trefil prostor mezi nohama sparťanského gólmana Guilhermeho a dal domácím rozhodující náskok.

Sparťané se trápili v koncovce. Nepomohla jim ani desítka, kterou zahodil Doša. Naději hostům dala až bleskurychle využitá power-play. Zapletalův centr dopravil do sítě Dlouhý. Ani hektický závěr ale vyrovnání nepřinesl.

"Měli jsme trochu rozpačitý začátek, který jsme doháněli na konci sezony. S Teplicemi jsme chtěli uhrát lepší výsledek," řekl Martin Dlouhý ze Sparty.

Futsalisté brněnského Helasu byli blízko snížení čtvrtfinálové série na 1:2 proti městskému rivalovi z Tanga. Hlavní podíl na tom měl brankář Helasu Šimon, který sám navíc v páté minutě zvyšoval na 2:0 a o šest minut později si připsal asistenci u Lackovy dělovky. Úřadující vicemistři z Tanga ovšem předvedli parádní obrat a díky pěti brankám ve druhé polovině zvítězili 6:3.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih futsalového utkání Tango - Helas

Čtvrtfinále play-off první futsalové ligy - 3. zápasy:

Chrudim - Slavia Praha 6:4, konečný stav série 3:0
Teplice - Sparta Praha 2:1, konečný stav série 3:0
Tango Brno - Helas Brno 6:3, konečný stav série 3:0

Semifinálové dvojice: Chrudim - Benago Praha, Teplice - Tango Brno.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články