Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Sparta vrátila Teplicím porážku a pojistila si třetí místo

Futsalisté Sparty porazili v taháku 14. kola nejvyšší soutěže druhé Teplice jednoznačně 7:1. Pražané tak oplatili Svarogu podzimní porážku a pojistili si třetí příčku. Severočeši neuspěli teprve podruhé v sezoně, promarnili ale možnost vrátit se na první místo před Chrudim. Hattrickem přispěl k vysoké výhře Sparty Slovák Tomáš Drahovský.

Tomáš Drahovský
zdroj: facebook.com/Futsal FIFA - Česká republika autor: Michal Pavlík

Hosté se na Podvinném Mlýně prosadili hned v první minutě zásluhou Brazilce Tata, pak už ale střílela góly pouze Sparta.

Prakticky hned z protiútoku načal své střelecké představení Drahovský, který v desáté minutě po nezištné přihrávce Kolumbijce Angellota přidal druhou branku a vzápětí zvýšil na dvoubrankový rozdíl Grbeša.

Sparťané si po přestávce pohlídali očekávaný tlak Svarogu a naopak sami dál navyšovali skóre. Dvakrát se trefil Michal Seidler, šestou branku přidal navrátilec do sestavy Pražanů Wilde a v úplném závěru dokonal hattrick Drahovský.

Výsledky 14. kola první futsalové ligy:

Helas Brno - Plzeň 1:9 (1:2), Mělník - Ostrava 9:1 (3:0), Uherské Hradiště - Česká Lípa 3:6 (2:3), Sparta Praha - Teplice 7:1 (3:1).

Hlavní zprávy

Nejčtenější články