Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Sparta uhájila v Edenu třetí místo, Vysoké Mýto se vrátilo do boje o záchranu

V pořadí už 31. pražské futsalové derby nepoznalo vítěze. Slavia remízou 1:1 přerušila vítěznou sérii a v tabulce zůstala čtvrtá o dva body za svým rivalem. Spartu dostal v Edenu do vedení v 15. minutě Martin Hora, domácí přes převahu v druhém poločase pouze vyrovnali díky vlastnímu gólu Mikuse. Stejný hráč mohl v závěru rozhodnout, přes celé hřiště ale netrefil prázdnou slávistickou branku.

Utkání Slavia - Sparta
zdroj: twitter.com/slaviafutsalcz

Potřetí z posledních čtyř kol bodovalo Vysoké Mýto. Východočeši vedli nad Libercem po dvou minutách 2:0, nakonec ale museli v předposlední minutě zachraňovat alespoň remízu. Nejzbach zůstal poslední, se sedmi body se ale dotáhl na Českou Lípu, která má ovšem utkání k dobru.

Jen o dva body víc má desáté Ústí, které prohrálo podesáté v řadě, tentokrát 3:7 v Mělníku. Nedařilo se ani olomouckému nováčkovi, vysokoškoláci utrpěli debakl 3:11 na palubovce vedoucí Plzně. Helas přestřílel Perštejn 7:5, Brňané tak udrželi páté místo o bod před Olympikem Mělník.

Futsalová první liga - 14. kolo:

Helas - Perštejn 7:5 (3:4), Mělník - Ústí nad Labem 7:3 (4:0), Plzeň - Olomouc 11:3 (6:2), Slavia - Sparta 1:1 (0:1), Vysoké Mýto - Liberec 4:4 (2:1).

Hlavní zprávy

Nejčtenější články